Jeg vil si jeg er en over gjennomsnittet lykkelig og blid person. Jeg blir sjeldent veldig sint, og hater drama (som angår meg). Jeg er derimot en over gjennomsnittet irritabel person når det kommer til visse ting. Jeg merker det spesielt godt når jeg er ute i det offentlige rom. Jeg irriterer meg sykt over andre mennesker til tider. Hvorfor? For det er jo så jævla mange idioter!!! Sorry altså, men i dag så hadde jeg til og med et lite snev av public rage på bussen.

En buss var sen så det sto masse folk å venta på holdeplassen. Da den endelig kom så ble det jo mayhem på holdeplassen for alle skal dytte seg in i den jævla bussen først. INGEN tenker på at folk prøver på samme tid å komme ut av bussen, men blir klemt innover fordi folk er så jævlig utålmodige og drit at de tenker kun på seg selv. Det endte opp med at jeg hevet stemmer å ropte » La nå for helvette folk slippe ut først da». Jeg ble litt sjokkert, for som regel tenker jeg bare drapstanker inni meg og sier ikke noe høyt, men det skjedde liksom av seg selv. Det beste av alt var at folk reagerte med en gang, ble litt pinlig berørte og flyttet seg til siden.

Skjermbilde 2016-01-19 kl. 12.09.50

Anja mens hun rager på bussholdeplassen

Men jeg mener, hallo ? Har vi ikke lært normal folkeskikk? Slipp folk ut før du går inn selv. Easy. Jeg har vært på andre siden også å prøvd å komme ut fra en buss med pressende egoistiske mennesker som skal inn. Og da har jeg også public raga og brukt vold (i form av kraftige skulderdytt).

Nå når vi først var inne på det så har jeg faktisk en hel liste over hverdagslige irritasjonsmomenter.

 

  • folk som snakker så høyt i telefonen at du ikke kan høre deg selv tenke
  • folk som sniker i kø!!!! Fører veldig ofte til høye sukk og drapsblikk fra meg
  • folk som smatter. Uansett hvor, uansett når. Slutt å eksister.
  • når man jobber i butikk og hilser kjempefint på kunden og de ikke engang unner deg et hei tilbake ( rage )
  • når folk kommer inn i butikken 3 sekunder før stengetid. Slapp av liksom, jeg har ikke bedre ting å gjøre enn å jobbe overtid siden DU ikke klarte komme før
  • folk som kjører under fartsgrensa
  • folk som insisterer på å ligge i ventre felt på motorveien selv om de er på søndagstur. Altså, jeg ligger ikke å blinker opp i ræva di uten grunn? FLYTT DEG

Skjermbilde 2016-01-19 kl. 12.03.06

Jeg kunne listet 100 ting til, men for å unngå å virke som tidenes mest pessimistiske person avslutter jeg her. Jeg misunner folk som klarer å la være å bry seg , eller som helt oppriktig ikke irriterer seg over smattelyder fra helvette. Jeg har derimot lest, at mennesker som bruker høyre del av hjernen ( kreative mennesker) irriterer seg mer over tilfeldige lyder og lignende, for de har større vanskelighet for å blokke det ute. Det tror jeg stemmer. Det er ikke som om jeg vil være en person som irriterer seg over når folk drikker og da uten vilje lager gulpelyder. Jeg er bare født sånn…tror jeg. Det er som bildet oppfor. Enten er jeg veldig flink til å bli irritert, eller så er folk veldig flinke til å irritere.

Jeg tror det er det siste.

Falcon