I dagens samfunn har vi jenter mye press på oss. Alt fra hva vi spiser, hvordan kroppene våre ser ut og hvordan vi kler oss. Vi lever i et samfunn der det å være perfekt er det som dyrkes. Vi skal følge motene, og helst gå kledd likt alle sammen.

Men har dere noen gang kommet til et punkt der dere bare tenker » who cares»? Det har jeg. Flere ganger, men så er det allikevel vanskelig å følge det alltid, når det er så mange regler og koder vi liksom skal følge.

Girlcode.no står for det stikk motsatte av dette. De står for at den eneste koden som finnes, er at det ikke finnes noen kode. Kle deg som du vil! Kle deg etter DIN personlighet! Kle deg i ting som gjør at du føler deg vel, ikke som nødvendigvis føler samfunnets normer. DET synes jeg er en veldig god visjon. Jeg ble først oppmerksom på Girlcode siden de var en av sponsorene når vi skulle til Marbella. Det er jo selvsagt også derfor jeg først og fremst skriver et innlegg om det, men vet du hva? Jeg synes det er dødskult at noen tar initiativ til å prøve å skille seg litt ut. De har alt fra nydelige plain kjoler, til kjoler med delfinprint. De har noe til alle. Om du vil skille deg ut eller ikke er ikke hovedpoenget , men at du skal være deg selv. Og følge DIN kode. Ikke en kode som er bestemt for deg.

Jeg la min elsk på denne fete genseren, som du kan finne her.

whocares2

Litt fordi jeg er inne i en svart/hvit periode ( som kanskje hele bildet skriker HEHE), men også fordi jeg liker budskapet teksten. «Who cares» er noe vi burde si og tenke mye oftere. Først og fremst til oss selv . Enten det gjelder likes, om noen ikke liker deg, om noen dømmer deg eller kritiserer deg. Livet er for kort til å hele tiden tenke på hva alle andre tenker.

Hvem faen bryr seg?

Falcon