Endelig kan jeg røpe det. Vi skal på Kevin Hart i Oslo spektrum i Januar. Fyfader, jeg gleder meg. Jeg regner med de fleste allerede vet hvem Kevin er.

Enten du har sett ham på stand-up live, på netflix, i spillefilmer eller på dette bildet her som også er en meme

Screen Shot 2015-10-06 at 13.28.20

Jeg kjøpte billetter til showet hans i Oslo 25 Januar til bursdagen til Jarle. Fin måte å også kjøpe en gave til seg selv. Vi skal bo på hotell fra lørdag til tirsdag, og jeg gleder meg i hjel. Gleder meg selvsagt mest til hotellfrokost. mmmm

For de av dere som ikke har sett stand-up av Kevin Hart så anbefaler jeg dere å sjekke ut alt som er av ham på Netflix. Han er så jævlig morsom.

Eneste som irriterte meg IHJEL er at jeg kjøpte billetter på såkalt «førsalg» for å sikre meg de best mulige billettene. Hva fikk jeg? Jo, faen meg seter oppe i nosebleed section. Dette hadde skjedd flere. Noen hadde trykket seg til betaling og faktisk lagt merke til hvor rævdårlige billetter de fikk, for å så trykke seg tilbake å få helt fremme. Dette la jo ikke jeg merke til, da jeg tok for gitt at vi fikk de beste.

Så da er det bare å ta med seg kikkerten da, antar jeg. Helvette altså. Hadde dette vært USA kunne jeg saksøkt.

Menmen, vi skal der og det blir nok dødsbra.

Flere som har sikret seg billetter? Ble solgt ut innen noen timer hørte jeg.

Falcon