Vært hjemme i to dager, og savner allerede den blå himmelen og det krystallblå havet. Vi utnyttet siste dagen i Marbella til en aldri så liten photoshoot ved sjøen og på stranda. Vi var så heldige å få med oss noen sponsa klær fra Junkyard.no.

ELSKER JUNKYARD <3

jumpsuit6 jumpsuit1 jumpsuit3 selfie3

Denne sykt fete jumpsuiten er fra Junkyard.no, og den er noe av det mest behagelige jeg har hatt på meg noen gang. Dritmyk og herlig på, men samtidig synes jeg den er dødskul. Du kan lett kle den opp med accessories slik du kan bruke den både til fest og hverdags. Her brukte jeg den bare når vi skulle gå ned til byen, og ville ha på meg noe lett og ledig. Sjekk den ut her.

Ps. flekkene på det siste bildet er fordi vannet spruta på meg mens jeg lå og posa. Haha, se her da.

IMG_5359

Denne kimonoen er også fra Junkyard.no. Jeg kødder ikke, blakka meg totalt ut på Junkyard i sommer, både til festival og til Spania sist gang. Var derfor veldig gøy å få med seg noe ned til Marbella.

kimono2 kimono3 kimono5 kimono6

Veldig kult snitt, deilig stoff og freshe farger. Både til stranden, hverdags og fest. Du finner den her om du vil sjekke den ut :)

capshenderopp

Savner allerede Marbella.

Bye bye blue ocean and sky

F.