Beklager jeg har vært offline noen dager, men heftig fylla på fredag og lørdag tok knekken på meg, haha. På fredag så var vi på en nattklubb som het Tibu .

12071617_10153530492466049_1154321277_n

Skjermbilde 2015-09-28 kl. 18.55.51 Skjermbilde 2015-09-28 kl. 18.56.04

Dritkul nattklubb som jeg vil anbefale alle som drar til Marbella å teste ut. Her koste vi oss med en haug forfriskninger, helt til jeg fant ut jeg skulle stikke fra alle de andre. Jeg var nemlig blitt sulten, og ville ut på eventyr alene. Jeg dro inn på en annen nattklubb, betale 10 euro for å komme inn for da fikk jeg 2 shots og en drink!!! Da jeg kom opp innså jeg fort at DET trengte jeg virkelig ikke, og dro å handlet meg en kebab istedet. Så gikk jeg bort til havnen, og ville ut å skikke på båtene. Det var gitter foran slik du ikke kunne komme deg ut på moloen. Det dreit jeg i, og hoppet oppi en båt for å så hoppe opp på moloen. Så gikk jeg å satt meg i en random båt mens jeg ringte Jarle, haha. Drita liksom.

Når jeg skulle hjem orka jeg ikke gå, så jeg satt meg inn i en taxi og sa La medina de banus, som er der vi bor. Han bare titta rart på meg og sa » Uhm, lady, im sorry but im not a taxi». Hahaha, jeg fatta ingenting. Så jeg bare, «hva mener du, hvorfor sitter du i en taxibil da»? Han forklarte at det gjorde han ikke, og da jeg gikk ut av bilen så jeg jo fort at det stemte. Det var bare en vanlig bil, haha. Så jeg gikk litt flau utav bilen og bort til den ordenlige taxikøen. Tror det var på tide å komme seg hjem.

THE ULTIMATE NIGHT OUT 

På lørdagen skulle vi bare slappe av å spise noe mat nede ved havna, og røyke shisha pipe. Det gjorde vi, men da vi satt der kunne vi se the big happening of the night skje rett foran oss. Ocean Club som vi var på onsdag hadde sin annual closing party.

Det koster egentlig 30 000 kr for et bord på VIP eller 2000 kr for å komme inn på main area. Vi hadde jo dritlyst, men vi er ikke akkurat rich eller famous noen av oss som reiser, så vi la det jo egenlig litt bitters fra oss at vi ikke kunne gå dit. Vi fant derimot ut at vi skulle gå bort å se, for stedet ligger ut mot havet så du kan se inn. Uansett hvor losers vi virker når vi står å ser på de som er inne, så ga vi faen. Vi gikk bort og det var helt sjuuuuukt. Den live musikken, de folka, champagne OVERALT. Alle var kledd i gull og sort, som var temaet. Mens vi står der så kommer det sjukeste fyrverkeriet som de har ordna. Vi koste oss faktisk kjempemasse utfor også. Så skjer det sykeste, en fyr (James, som han heter) lener seg over gjerdet til oss og bare » Vil dere komme inn»? Jeg tror vi alle på likt bare ropte EH JA! Så sa han vi bare skulle gå rundt så skulle han hente oss. Og riktignok, han fikk oss inn. Han kjente manageren, eller han kjente alle virka det som. Merka på hele fyren han hadde makt, for alle hilsa på han og han knispa bare med fingrene så kom vi 5 jenter inn. Vi var bokstavligtalt i lykkerus. Og ikke nok med det, han tok oss med inn på VIPen. Det vil si vi ubegrensa alkohol , egen servitør og hele pakka.

SE DA!!!!

12080936_10153530850041049_359799991_n

HER VAR VI!

Fem jenter fra Norge uten noe som var i nærheten av dresscode (Ref: denimjakke, boyfriendjeans osv) haha, sammen med de rikeste jævlene i Marbella. Du merket fort at vi var de som hørte minst til der, for vi var ikke så sykt stuck up. Ei dame klikka på meg for jeg fikk sånn 2 cm av hennes 10 liter Champagneflaske i mitt glass fordi servitøren gjorde noe feil. LOL. Glad jeg er jordnær. Det var ikke mange som var det der inne.

Men det brydde vi oss ikke om. Vi hadde virkelig the time of our lives. Flaksen min slo til igjen. Syk opplevelse. Så det ble jo virkelig en crazy kveld. Vi var ute til sånn 11:00 tror jeg, på nach og slik. Det er grunnen til jeg ikke har blogget. Jeg lå i senga seriøst HELE søndag, haha. Endelig begynt å føle meg som et menneske igjen. Takk gud.

Her kommer et bildedryss fra Ocean Club

Skjermbilde 2015-09-28 kl. 19.39.43 Skjermbilde 2015-09-28 kl. 19.39.36 Skjermbilde 2015-09-28 kl. 19.39.28 Skjermbilde 2015-09-28 kl. 19.39.20 Skjermbilde 2015-09-28 kl. 19.39.12 Skjermbilde 2015-09-28 kl. 19.39.00 Skjermbilde 2015-09-28 kl. 19.38.53

Det var en once in a lifetime opplevelse. En smak av livet som rich and famous. Selv om vi var inntrengere, haha. Bare noen timer før hadde vi sittet å fantasert om å være der inne, og plutselig, så var vi det. Det ordner seg for snille jenter, eller hva?

Nå må jeg faktisk pakke! Vi drar om 5 timer. Sitter å lurer på om jeg skal drikke å holde meg våken eller ta en powernap, haha. Tenk at denne uka er over allerede. VIL IKKE!

Det har vært dritgøy da, og det kommer flere innlegg fra turen, jeg har bare ikke rukket legge alt ut siden jeg var out of service i 2 dager.

PEACE!