Mange gruer seg til å gå i bikini, og jeg er intet unntak. Når man er i en bikini eller badedrakt så er man så sårbar. Hele deg er jo eksponert og man kan ikke gjemme seg bak klær. I flere år gruet jeg meg til å gå på stranden å vise frem den «tjukke» kroppen min. Nå er saken en litt annen, og jeg har aldri vært så tilfreds med kroppen min som nå. Eller følt meg såpass vel i en bikini. Men vet du hva det hele begynner med ? Det er å finne en bikini som passer din kropp, og som du føler deg vel i.

bakfrafinestDD

Jeg jobber deltid på en fantastisk butikk i Stavanger som heter Dick & Daisy.

11896017_10152991249780936_9215570886393748799_n

Dick and Daisy er hovedsaklig en bade- og undertøys forretning, og vi kan nok si vi har et av de beste utvalgene i Stavanger. Det som er spesielt med Dick & Daisy er at vi bryr oss om å hjelpe mennesker å finne bade- og undertøy som de kan føle seg vel i. Nå i sommer kom det mange for å handle bikini hos oss, og for de fleste er ikke dette noe gøy. Du vil ikke tro hvor mange flotte damer og jenter som kommer inn i butikken vår, med kropper som alle er fantastiske på sitt eget vis, men de er så dømmende mot seg selv. De fleste vil bare ha en kjempeenkel bikini for å «gjemme seg vekk».

Men vet du hva, man kan ikke gjemme seg i en bikini. Det er deg, og hele deg og det finnes ingen oversized genser å gjemme seg bak. Det lureste du kan gjøre, er å fremheve de tingene du liker med deg selv. Og finn en bikini som er morsom, sprudlende, og som passer din personlighet. Jeg sier alltid til mine kunder som vil ha en svart eller mørk bikini for å «gjemme» seg, at tenk deg litt om, kroppen er lys og du tar på en mørk bikini, hva ser man best da? Jo, kroppen blir jo fremhevet. Farger, mønster, motiver og slik er alfa omega. Dra fokus der du er komfortabel med det.

Jeg tror ikke en eneste kunde har handlet en mørk bikini av meg etter jeg viser dem forskjellen. Viktigst av alt er også å finne en passform som kler deg. Vi har bikinier i alle Cup-er. Fra A til Å (nesten). Vi har bikinier til alle kropper. Vi har forståelse for hvor vanskelig det er for mange å finne seg en perfekt bikini som de kan trives i, så vi gjør alt vi kan for at du skal gå ut av vår butikk med et smil om munnen, og GLEDE deg til å komme på stranden å vise deg frem.

Jeg har fått en helt annen innstillning til min egen kropp også etter jeg begynte å jobbe her. Jeg skjønner nå at det er ikke bare jeg som har grudd meg til badesesong før, det er omtrent ALLE. Og det gir meg så utrolig mye å kunne hjelpe alle de flotte damene som vi får på besøk hos oss med å finne en perfekt bikini.  Det er ikke alltid vi treffer på første forsøk, tvert imot. Men vi kommer som regel alltid i mål, og når jeg ser en kunde og smilet de får når de står der i prøverommet når vi endelig finner «the one», det er priceless.

Jeg har som sagt vært en av dem som grudde seg til å gå i bikini, men takket være Dick & Daisy har jeg har fått et annet syn på det å gå i bikini. Og med god hjelp av mine herlige kollegaer, fant også jeg drømmebikinien til drømmeferien min. Når vi tok disse bildene idag, sto jeg og poserte med stolthet og selvtillitt. Jeg følte meg skikkelig vel, og jeg gleder meg til å rocke denne fantastiske bikinien , og ikke minst den sykt fete strandveska fra Seafolly resten av ferien.

DDbikiniforran2DDbikinisiden dickanddaisysidenserfrem sernedbikini DDveske ddveske2 DSC05030 dickanddaisysidensmil

Vil du også ha en kjempefresh bikini og tilbehør som du kan føle deg helt konge i? Da vil jeg virkelig anbefale ALLE til å ta en tur innom oss på Dick & Daisy. Nå får vi snart flere bikininyheter inn, og de er SÅ lekre. Så dersom du skal på ferie i høst eller vinter så vet du hvor du må komme å handle. Vi har bikinier fra Freya, Banana moon , Seafolly og mange flere.

Jeg bare elsker min bikini, og ikke minst er jeg blitt glad i kroppen min!!! Og det vil jeg du også skal være. Husk – det er ikke noe galt med deg dersom en bikini ikke passer, da er det bare noe galt med bikinien – den er ikke rett for deg! Du er perfekt! :)

Hjertelig hilsen en bikini lover.