Ja, nå har jeg pratet om Ocean Club i sånn 3 år. Var det så bra som de sier? JA. Fantastisk sted. Solsengene er svære og kjempemyke. Deilig basseng, dritbra musikk og ikke minst kjempegod champagne. Den billigeste champagnen de har koster sånn 1800,-, og den dyreste koster så mye jeg vil ikke si det engang. Det er i utgangspunktet et rikmannssted. Man finner ikke de lokale her, for å si det slik. Når til og med vi fra rike Norge synes det er dyrt, ja da er det dyrt. Men det var absolutt verdt noen kroner for å oppleve dette stedet. Latteren satt løst, forfriskningene smakte og sola skinte.

Vil virkelig anbefale ALLE å sjekke ut Ocean Club dersom du skal til Marbella. Man får litt sånn der 15 minutes of fame følelse. Føler deg skikkelig fancy og VIP der selv om du ikke er det, haha. Jeg har hvertfall aldri vært på et sånn sted. Jeg pleier å ligge på stranda på en 5 euros solseng og bestille 3 euros Pina Colada og en frysepizza. Jeg foretrekker nok det, fremfor hver dag på et sånn fancy sted, men jeg ville ikke vært foruten denne dagen her. Enda et minne inn i bokji.

Her er litt bilder fra Ocean Club 

bakfraoceanclub OCbadedrakt

Måtte såklart skifte bikini. Altså, på et så fancy sted holder det ikke med bare en liksom. Eller så er jeg bare veldig ubesluttsom og klarte ikke velge, hehe.

Oceanclubsiden sidensmilocean

Må takke Maren for fantastiske bilder. Takk for tålmodigheten gjennom alle de ulike vinklene, hihi. Det skal sies, det er en fordel når man reiser med bloggere, for alle skjønner viktigheten av å få et bra bilde, om det er av deg selv eller maten. Når jeg laget frokost imorges så måtte jo alle ha bilder av maten etterpå, så sier jeg » nå må vi spise mens det enda er varmt», og for å sitere Benedicte , » vi er bloggere, vi er vant med kald mat». Haha, det er så sant.

12047796_10153522112571049_51758334_n Screen Shot 2015-09-24 at 01.29.23 Screen Shot 2015-09-24 at 01.29.36 Screen Shot 2015-09-24 at 01.29.48

Deilig dag, deilig liv.

Nå er jeg eneste som fortsatt er våken. Jeg hadde en 3 timers powernap tidligere idag, og det får jeg svi for nå. Klokken er snart 02:00 og jeg er lys våken. Jaja, skal dra meg opp tidlig imorgen uansett å slenge ræva med bassenget og tæne litt. Gleder meg.

Jeg får gå å lese litt i den nye boka mi, et helt halvt år. Virker kjempebra til nå. Noen som har lest den?

Natta a, bloggen.