Hallæ bloggen.

I dag har vi endelig fått gått å skikka litt rundt i byen. Har liksom gått i ett sett siden vi kom ned hit. Marbella er virkelig et nydelig sted, og området vi bor Puerto Banus er skikkelig high end og et mekka for alle som liker å bruke penger. MYE penger. Da vi gikk rundt i gatene slo det meg fort at det eneste jeg kunne hatt råd til er en bærepose på de fleste stedene. Jeg er liksom vant med sånn markedsboder når jeg er i syden der maxpris er sånn 10 euro. Disse butikkene her koster det nok 10 euro bare for å komme inn.

Porschene sto på rekke og rad langs havna. Jeg tror det sto fem helt like Porscher etter hverandre. Dette er med andre ord et mekka for golddiggers. Synd jeg ikke er singel. (Kødda, Jarle). Yachtene sto lina opp på vannet, og jeg drømte meg vekk til scenarioer der jeg eier en av dem og ligger å frekker meg på dekket med en Dom Perignon. DET hadde vært noe. Jeg måtte nøye meg med å ligge på et slitent håndkle på stranda fra en tidligere sydentur, for til og med solsengene kosta sånn 300,-.  Sånn er det når man fortsatt er ungdom, og lønna strekker seg akkurat fra måned til måned. På den andre siden så er jeg faktisk på ferie her i Marbella, og det er mer enn mange andre har muligheten til. Så, jeg er jo heldig, og jeg klager ikke altså.

Men bli med meg på en tur gjennom rich man’s land, da.

IMG_9088

IMG_9138 IMG_9136 IMG_9134 IMG_9132 IMG_9115 IMG_9121 IMG_9123 IMG_9124 IMG_9176 IMG_9116

Føler jeg må komme tilbake her om 5 år når jeg er dritrik, og har mitt eget firma som jeg bare kan ta fri fra. Da skal jeg komme seilende inn på min egen Yacht med Falcon Yacht på siden. Jeg skal ha Dom Perignon på tapp, og ha tjenere som mater meg med tapas mens jeg bare ligger og tæner. DET hadde vært noe det.

Sånn i mellomtiden så funker Pina Coladas og strandhåndkle jævla bra det også, altså.

IMG_9113

Nå skal jeg mekke salat til jentene, så vi bloggæs.

Falcon.