Da var det mandag, og vanligvis er jeg langt inne i monday blues, men ikke idag. Jeg har nemlig ferie. Lørdag var siste arbeidsdag på 1,5 uke, og det er så ufattelig deilig! Imorgen tidlig går turen til Marbella, Spania . Reisefeberen er begynt og sette inn for fullt, og jeg har vaska klær hele helgen for å rekke å få det tørt til jeg drar. Er alltid litt sent ute. Værmeldina spår sol og opptil 30 grader, og det slår frostbittene og regnet her hjemme.

Allerede dagen etter vi kommer ned har vi fått et sponset bord her , på kjente Ocean Club Marbella.

1009602_orig

Kjenner det kribler i VIP blodet mitt. 

Ser også frem til å møte de andre jentene, og sjekke ut bostedet vårt. En treroms luxury penthouse!!!

Screen Shot 2015-09-20 at 20.21.06 Screen Shot 2015-09-20 at 20.20.55 Screen Shot 2015-09-20 at 20.19.42 Screen Shot 2015-09-20 at 20.18.51

Ser hvertfall helt ok ut på bildene. Har derimot fått servert ord som «luxury» og lignende før, og endt opp i rottereir. Så skal aldri være helt sikker. Reisefeberen er hvertfall satt inn for fullt og jeg GLEDER meg som en unge.

Nå sitter jeg på Starbucks og skal vente her i sånn 4 timer på Maren som jeg skal dele hotellrom med på Gardemoen før vi drar. Hun har med masse sponsorstash som vi har fått. ELSKER FREESTUFF.

Bloggen vil bli hyppig oppdatert på tur, da dette egentlig er en bloggtur, haha. Skal nok gå fint, tror vi kommer til å finne på mye spennende, så jeg har faktisk noe annet å blogge om enn fjellturer og fylleturer på byen. Ok, blir fortsatt fylleturer på byen, men bare i Spania.

Ting jeg ser frem til å gjøre på ferie 

  • Ingenting
  • Leve av frityrsteikte ting. Neida.Joda
  • Spise til jeg dør
  • Oppleve nye ting, må jo nesten det føler jeg
  • Trene….hahahahhahahahahaha.Nei.
  • Drikke Pina Coladas fra morgen til kveld
  • Spise minst 2 poser chips til dagen
  • 1 salat for god samvittighet
  • Gudde max på Beach Clubs og nattklubber
  • SLAPPE AV.

Siste punkt er viktig. Sist Spaniatur med gjengen kom jeg hjem mer sliten enn jeg var når jeg dro, haha. Uansett, husk å følg med på bloggen fremover for det kommer mye bra!!! Håper jeg.

SPANIA FALCON AND THE PINA COLADAS IS BACK

Skjermbilde 2015-07-15 kl. 12.30.37

God mandag alle sammen.