Ja, hvertfall i 2015 da. Har hatt tre edruhelger på rad nå, og må si jeg er litt stolt. Det er faktisk ikke på grunn av jeg har vært flink å trene og levd et sunt liv. Vil nå nesten si jeg er mer usunn når jeg er edru for da stapper jeg i trynet med snop, chips og feit mat for å kompensere for den følelsen av at du går glipp av noe. Jeg må derimot si jeg har jævlig sans for en edruhelg også, med en god serie og god mat. Har begynt og se Narcos og det er så sjukt spennende! Handler om narkobaronen Pablo Escobar , så er på en måte som en dokumentarserie da det handler om ekte hendelser. ANBEFALES.

Litt lettere å være edru når du har type også, for da er man uansett to om det og man slipper sitte hjemme som en loner på en lørdag. I tillegg har jeg klart å spare en del penger, og det trenger jeg siden jeg drar til Spania på tirsdag.

En fordel med å være edru på lørdager, er at man slipper å ligge i fosterstilling og dø på søndager. Og idag var det skamdigg vær her på vestlandet, så da dro jeg og Jarle på oss tursekken og tok med termosen med kaffe og lata som vi var skikkelig friskuser.

IMG_8837

IMG_8838 IMG_8816

Jarle har tydligvis tatt en selfie på telefonen min så regner med han ville jeg skulle legge det ut.

IMG_8821

Kondissen derimot har jammen tapt seg over sommeren, og det var faen ikke lett å dra seg opp til Lifjell. På et tidspunkt hadde jeg  blodsmak i munnen. Det kan henge sammen med at den 250gr bacon,cheddascheeseburgeren jeg hadde igår enda lå i magen og derfor gjorde det tyngre å gå. Men jeg kom meg hvertfall opp, og fikk frisk luft og mosjon.

Deretter dro vi til søsteren min som bor like ved, og der hadde sønnen Aragon fått seg en Classywalk/royalwalk eller hva faen det heter. Det er hvertfall skikkelig i vinden nå, og er på måte en liten versjon av segway.

Jeg måtte jo prøve, og man kan trygt si jeg ikke var et naturtalent. Eier jo ikke balanse, rart jeg i det hele tatt klarer å gå framover, så det ble seende slik som dette her ut.

Jarle var litt bedre, og han ble jo som en 13 år gammel gutt igjen og kommer mest sannsynlig til å kjøpe en selv.

Mens aragon var jo faen så pro. Men jeg gir ikke opp så lett så jeg kommer til å reise ut med jevne mellomrom og øve meg, så skal dere på bloggen få gleden av å se det.

 

Men, nå må jeg pakke sånn jeg kan se ferdig sesongen av Narcos!! Blogges imorgen.

GOD SØNDAG!