Heisann og god tirsdag. 

Venninnen min Sandra opplyste meg om en magisk nettside her om dagen som gjør at man kan finne nettsider som er blitt slettet. Slik som f.eks, den gamle bloggen min. Åååå det var et magisk gjensyn <3 Hadde egentlig glemt hvor mye morsomt jeg skrev der inne. Jeg slettet bloggen på grunn av jeg tenkte jeg måtte være litt mer voksen og jeg var i ferd med å hive meg ut i jobbmarkedet, og det siste jeg trengte var at sjefen dømte meg på grunn av noe som sto på bloggen. Selv om jeg mener personlig den bloggen burde skaffet meg jobber. Så, jeg vet mange av dere leste min gamle blogg og var fans, så jeg tenkte ta å poste et innlegg fra Etsjuarliv. Et som var ganske populært i sin tid. Håper dere fortsatt synes jeg er like morsom.

 

Etsjuarliv -2013 

God aften alle sammen.

Lite blogging i det siste, og dette er en direkte følge av at jeg fant ut jeg ikke tar bachelor i blogging. Måtte derfor prioritere skolen litt, dessverre. Nå har jeg en uke igjen, og det flyter over av ting jeg må gjøre. Fant derfor ut dette var en fin tid å skrive et blogginnlegg.

Gjort mye kjekt siden sist, men jeg har nok allerede spammet det nok av steder så jeg sparer dere for det i dette innlegget. Det jeg derimot skal skrive om ble inspirert av følgende status som en jeg har på facebook hadde idag:

«E alltid høflig å sleppe kvinnfolk foran meg i trafikken, det e en billig forsikring mot å bli påkjørt bakfra  win win «

Nemlig, MENN VS KVINNER.

Lets go.

Hvem er best sjåfører?

Statistisk sett så bulker vi kvinner biler mer, som f.eks på parkeringplasser o.l.

Mens langt flere menn kræsjer og dør i trafikken.

Hva som er best, jeg vet ikke. Bulk i bilen eller bulk i jorda, you decide.

Hvem er best til hva i hjemmet?

Her skal jeg gledelig ta på meg rollen om at jeg hører til på kjøkkenet, så lenge jeg slipper å montere opp et jævla ikea møbel resten va mitt liv.

Kjør på gutta, bruk musklene og vær mannlige, så skal jeg passe på det er en tallerken med middag du kan varme opp i mikroen etterpå.

Hvem er sterkest?

For å si det slik, hvis det finnes et forhold der kvinnen er sterkest, så er det en grunn liksom.

Skjermbilde 2015-09-15 kl. 11.10.13

 

Hvem er tøffest?

Når det kommer til dette derimot. Menn, ring oss når dere presser et 3 kilos menneske av hohaen, da kan vi snakke.

Hvem er smartest?

Her er alt relativt, men hør her da.

Menn har lenge utmerket seg i mer enn kvinner, når det kommer til ting som krever intelligens.

– Einstein, Stephen hawking etc, et par av de mest kjente smarte mannfolka.

Det er jo ikke rart, at historisk sett har det vært flere menn, for hvor var kvinnene før ?

Joda, våres oppgave var å poppe ut neste generasjon og sørge for middagen sto klar på bordet når mannen kom hjem.

Altså, hvordan i helvette skulle vi utmerke oss på dette området, når vi tilbringte mesteparten av tida med å glasere ei steik.

Tidene har forandret seg gitt, og i nyere undersøkelser slo kvinner menn når det kom til høyest gjennomsnittlig IQ.

Nettop fordi vi fikk ta av oss forkleet og hive oss ut i verden vi og. WOHO, LIKESTILLING.

MEN, når det er sagt, så er det umulig å si at et kjønn er smartere. For det finnes like mange smarte menn som kvinner, akkurat så det finnes like mange blåste kvinner som menn.

(men jeg velger å tro vi er litt smartere uansett)

Hvem er enklest?

Her vinner menn garantert, og det mener jeg på en positiv måte.

Kvinner er faen mer kompliserte, enn å løse en rubixkube i blinde, med verdens verste bakrus, mens du er under vann med en hvithai som sirkulerer rundt.

Menn har en tendens til å ta ting som det er, men kvinner må analysere absolutt alt. ALT.

Eksempel:

En kvinne sender en melding til en mann hun er intressert i, hun får ikke svar : 

Hvorfor svarer han ikke? Har han ikke strøm? Eller kanskje jeg skrev et smilefjes for mye å nå virker jeg despo. Herregud, det må være det. Nå tror han jeg er forelska. Eller, kanskje han leker hard to get? Ja, det må det være. Alle menn vet kvinner liker det. Eller har han en annen kanskje? OMG, jeg må inn å stalke profilen. OOOOMG, hvem er hun der så har posta på veggen. HERREGUD, han er ikke intressert lenger på grunn av den hora der. ETC 

En mann sender en melding til en kvinne han er intressert i, han får ikke svar:

Fy faen nye fifa er så jævlig bra, ass.

Hva kvinnen tenker når mannen omsider svarer, med f.eks: Ikke så mye, der da?

Herregud,herregud,herregud nå svarte han. (RINGER ALLE VENNINNER SOM VET OM MANNEN FOR Å GI OPPDATERT INFORMASJON OM SITUASJONEN)
Men hva faen, brukte han SÅ lang tid på å svare SÅ LITE! Jeg skrev jo ei novelle, og fikk ikke et smilefjes tilbake engang!!! Hvilken taktikk er det han kjører her, jeg skjønner ikke. Kanskje han ikke liker meg alikevell, kansje han er lei av meg. Hva faen skriver jeg nå? NEI, nå må jeg spille hard2get i hvertfall et par dager å se om han tar iniativ neste gang.

Hva mannen mest sannsynlig tenkte når han skrev meldingen: 

Ingenting, han bare svarte på spørsmålet uten å analysere hvordan han måtte svare. BIG MISTAKE MAN.

Hva mannen tenker når kvinnen omsider svarer med f.eks: Jo, idag var jeg først på skolen, så stakk jeg innom kjøpesenteret, fant en dritsexy kjole;) Så reiste jeg hjem, lagte meg middag. Jeg er kjempeflink å lage mat hehe, just so you know;) (hint,hint,hint). Hvordan har din dag vært da, masse så har skjedd eller, hvordan gikk det med det greiene (som han fortalte om mange dager siden) du skulle gjøre. xoxoxooxoxoxoxoxoxox :):):):):):):):):):):)»

Sweet.

Vi er jævlig kompliserte, og jeg synes oppriktig synd på dere mannfolk.

Skjermbilde 2015-09-15 kl. 12.11.40

Så konklusjonsvis, hvem er egentlig best?

Det er veldig jevnt, men let’s face it.

Gangnam style er den mest sette videoen på youtube, menneskeheten er fucked uansett hvilket kjønn som er best.

Over og ut.

————–

Hahaha, ah deilig flashback. Merker jeg er yngre på måten jeg skriver, haha. Gjør dere? Synes fortsatt det var morsomt da.

Ha en kjempefin tirsdag fans.

xoxo falcon