Heisann og hjertelig god mandag.

Igår var en stor dag, hvertfall for Sandra Vivi Andersen som hadde bursdag. Min beste venninne gjennom 11 år nå, som for tiden har valgt å bosette seg i Bangkok. Når man bor langt vekke fra hjemme, er det helt normalt å få hjemlengsel av og til. Spesielt på dager som bursdagen da man er rundt kjente og kjære hele dagen. Jeg visste Sandra hadde kjent litt på dette, så jeg ville gjøre noe for å muntre henne opp. Så jeg bestemte meg for å ta henne med til Sandnes gjennom en film. Tour dé Sandnes heter filmen, og personlig synes jeg den ble ganske bra! Her stikker vi basicly innom alle favorittstedene til Sandra, i Sandnes.

Feedback fra Sandra selv er at hun ble kjempeglad, og » it made my day». Og det varmer mitt hjerte <3 Mission accomplished.

Så, la meg ta deg med til byen min, byen min.