Hallais bloggen.

For en sommer det har vært. Eller ikke. Solen har vært fraværende for det meste, og det har vært minimalt med tanning på strand og terrasser rundt om i landet. Jeg personlig føler meg mer vel når jeg har litt brunfarge, og siden jeg bor på nordpolen så må jeg nesten ty til andre hjelpemidler enn sola for å få en sommerbrun farge. Ja, jeg snakker om Brun og Blid. Oljekrisen tar ingen ende i her i landet, men for noen så er det bedre tider. Brun og Blid sin omsetning må ha steget til værs i sommer, og aldri før har nok pågangen vært så stor. Jeg følte det omtrent var køer utfor noen ganger. Dette er jo fordi vi nordmenn, om ikke vi skal på ferie eller får oppleve sommer, så vil vi hvertfall se ut som vi har vært på ferie.

Vi mennesker har godt av litt D-vitaminer, og greit nok, bor man i Australia er kanskje ikke solarium det lureste. Vi derimot bor i en evig hule av mørke, vi kan unne oss litt Brun og Blid tid.

Tross alt, se forskjellen :

Før solarium                                                        Etter solarium 

før11391764_10153273205611049_735618935309287979_n

 

Brunt flesk er finere enn hvitt flesk, sier hvertfall jeg.

Det er allikevell viktig å ikke overdrive. For mye sol, uansett om det er naturlig eller solarium er ikke bra. Så sol deg med måte. Noen ser jo ut som oompa loompaer så mye sol de tar, oransje flesk er IKKE finere enn hvitt flesk.

Jeg har uansett vært å heldig å fått et Brun og Blid solkort gjennom bloggen, så nå kan jegslappe av og nyte denne bruningsbehandlingen noen uker fremover til jeg reiser til Marbella den 21 september !!! Nekter møte opp der som The Grudge. Gleder meg til å oppleve strand og sollivet en siste uke før høsten og vinteren kommer luskende igjen.

Ha en fantastisk mandag.

xoxo Falcon