Heisann bloggen.

Idag har jeg vært på yoga, faktisk. Har lenge vurdert å teste det ut skikkelig fordi så mange skryter av det. I tillegg er jeg stiv som en pinne. Jeg setter meg ned på bakken for å knytte skoene liksom. Å mister jeg noe på bakken så føles det nesten ut som jeg må bestige Mount Everest for å bøye meg ned.

Jeg har prøvd yoga en annen gang. Det var i Australia, dagen derpå faktisk. Vi hadde vært ute på en fest nede i en surfeby. Meg, venninna mi Sandra Vivi ( Hun har en nice blogg om livet i Bangkok der hun bor, les her http://sandravivi.com ) ,og en gjeng australske venner. Han ene er skuespiller og holder vanligvis til i Hollywood. Har spilt i en del filmer, dere har kanskje sett ham, Nathan Phillips. Hallo, han spilte hovedrollen i Snakes on a plane sammen med Samuel L. Jackson. Mye mulig filmen ødela karrieren hans, men forsatt dritkul. Wolf creek er han i også, og spiller i den amerikanske versjonen av Broen. Uansett, etter 12 år i USA har han blitt som de fleste skuespillere, ganske spirituell, han tror på at krystaller kan heale osv, og bruker fraser som » finn din indre enhjørning og reis til stjernene» osv. Veldig festelig kul type. Det å være spirituell over gjennomsnittet henger sammen med å være yogainstruktør, også. Så han skulle ha en dagen derpå yoga session for oss hjemme hos foreldrene hans i Torquay, Australia.

Vi møtte da opp en ganske bakfull gjeng, og jeg kan si det sånn. Nummer 1 , ikke ha på skjørt når du skal drive med Yoga. Kan bli ganske pinlig dersom du har noen bak deg med tanke på den der upright doggy stillingen eller hva den henter ( jeg lærer fortsatt ). Nummer 2, kan være greit å ikke gjøre det med en type som sier ting som » breathe in and release your inner moonlight, push it out through your mouth». Altså, i bakrus humør var dette hysterisk så jeg fikk hvertfall trent magemusklene. I tillegg sto kompisen min forran meg med en ganske kort shorts å drev på med disse ulike stillingene. Hjelpe meg, underholdenes var det hvertfall. I tillegg joina faren hans i slutten og han var jo dødspro med headstand og alt. Da følte jeg meg gammel, faktisk. Her er et bilde av Nathan i scorpion pose og faren hans.

11923067_10153455856891049_844752097_n11923429_10153455856736049_677956974_n

Jeg følte derimot ikke at dette kunne kvalifiseres som en ordentlig Yoga time. Så idag var jeg og Line med Anne Marie på Yoga. Hun lokket oss med ved å si vi skulle få mat etterpå, og matvrak som vi er kunne vi ikke si nei. Anne Marie er en fab kokk.

Vi grudde oss jo en del med tanke på leddene våres er stivere enn stål , og kan nok sammenlignes med en usprek 70 åring. Men det er vel nettopp drfor du faktisk starter med Yoga?

Uansett, så kom vi der, og heldigvis var det en slik uttøyningstime, så vi slapp noe hardcore yogaexpert greier. Noe som passet oss bra. Jeg personlig er veldig dårlig å koordinere kroppsdelene mine når jeg skal etterligne noen. Så det var en del ganger det gikk slik som dette:

Skjermbilde 2015-08-27 kl. 22.10.08 Skjermbilde 2015-08-27 kl. 22.10.25

 

Hun dama var borte hos meg ganske manger ganger å omplasserte kroppsdelene mine der de egenlig skulle være,men hallo, jeg er jo nybegynner.

I starten lå vi bare på ei matte med et teppe på oss å skulle slappe av. Chill nok det. Eneste som er drit er at jeg er sånn type som begynner å le i sånn påtvingde rolige settinger. Så lå vi der, og ei gammal røy pusta så tungt det hørtes ut som hun snorka. Så jeg så jo for meg at en av disse gamlingene tok middagsluren borti hjørnet der. Da måtte jeg klype meg ganske hardt i armen for å ikke le. Så hadde jeg jo sjuar-Line ved siden av meg som var humor i seg selv, men jeg klarte holde maska ganske straight.

Alt i alt var det ganske digg. Følte jeg fikk stretcha skikkelig ut, og jeg sugte ikke så mye som jeg trodde. Som Line sa, på den ene svanestillingen eller hva den heter så tok jeg meg riktig så godt ut med den lange halsen. Jeg skulle ønske jeg kunne vise dere mer bilder fra selve timen, men jeg tror ikke det er helt innafor å begynne å snapchatte mens du gjør dette greiene. Det har vel motsatt effekt med tanke på du skal meditere og koble ut. Jeg tok noen bilder før da, så here you go. Ser pro ut på namaste bildet synes jeg.

11912958_10153455857116049_1352193727_n

Eneste som er drit er jo at det koster en fot og en arm. Så planen til meg og Line er bare å reise rundt til alle Yogaplasser å få prøvetimer. Fra Egersund til Randaberg, så til slutt er vi pro nok til å bare gjøre det hjemme om så var. God ide? Yes. Exploit the system. Neida, vi skal ikke det. Joda. Neida.

Men nå er det leggetid, helt utslitt etter alle disse swan, kid og doggy poses.

Så, namasté kjære lesere.

PS. Booking av Yoga timer med Falcon kommer snart.