Så falt jeg i fella som så mange gjør. Sommeren (Ref: de to dagene med sol, og resten regn) kom, og treningen gikk…ikke som planlagt. Som de fleste av dere vet så var jeg i et strengt treningsregime før sommeren, ganske nøyaktig før 6 juni, dagen jeg reiste til Spania.

Trening fem dager i uken er byttet ut med løfter som ikke blir holdt fem ganger i uken. Like «lett» som jeg havnet inn i en treningsrytme, og gledet meg (for det meste) å gå på treningssenteret, har jeg begynt å vegre meg til å ta skrittet å pelle meg på Fresh fitness igjen. Det er så lett å falle av den vogna der, det er faktisk skremmende.

Førsommer-falchen vs Sommerfalchen

11854096_10153417713796049_1305433058_n 11872666_10153417703471049_1046925188_n 11880980_10153417703406049_1837508581_n

Peace liksom, i work out #throwbacktuesday

Skjermbilde 2015-08-11 kl. 20.08.45 Skjermbilde 2015-08-11 kl. 20.09.29 Skjermbilde 2015-08-11 kl. 20.09.12

 

Sommerfalch har det 10 ganger mer gøy, og peace tegnet og proteinshaken er byttet ut med alkohol enheter.

Og ja, man skal kose seg også. Jeg trodde bare ikke jeg skulle dette sånn av lasset at jeg ikke husker hvor treningssenteret mitt er?

Til mitt forsvar – så har jeg faktisk jobbet dobbelt hele Juli, og etter 10-11 timer med jobb er ikke akkurat trening noe jeg orker/prioriterer. Men nå har jeg brukt denne unnskyldningen alt for lenge, og jeg har faktisk hatt anledning å trenge mange ganger, men jeg bare overbeviser meg selv om at jeg ikke har det så jeg kan føle meg bedre. Jeg lyver til meg selv.

» Jeg har jo vært syk», » Jeg har jobbet så lenge idag», » Jeg står jo masse på jobb, det er jo fysisk aktivitet», » Det er jo helg» – Hold kjeft , Anja. Nok er nok.

Men hvordan kommer man inn i den gode rytmen igjen? Jaja, første skritt er å faktisk pelle seg på trening. Det er bare så sinnsykt vanskelig å gjøre det nok ganger på rad til at man igjen får den gnisten for det som nå igjen virker som et helvette.

Jeg har derimot et mål å se frem mot. Jeg skal til Marbella den 22 september, sammen med fem andre Femelle bloggere. Ut ifra det jeg kan se etter jeg har stalket profilene deres, så ser de jævla fit ut. Så med andre ord, så må vedlikeholdsarbeidet på denne kroppen settes igang, og det KJAPT. Jaja, si hva dere vil. «Du burde ikke sammenligne deg med andre, men være fornøyd med slik du er selv». Fuck det. Om jeg ikke skal sammenligne meg med andre, hvem skal jeg sammenligne meg selv med da? Vi har jo alle mål, og ulike måter å bli motivert til å nå disse målene, og dette er min motivasjon. Det, og at dersom jeg fortsetter som jeg gjør nå blir jeg feit og det orker jeg seriøst ikke. Alt for dyrt å handle nye klær, og da må jeg starte heeeelt fra begynnelsen igjen, det gidder jeg ikke. I tillegg skal vi filmes der nede, til en webserie (Femelle bloggerne btw, dere må bli fans) og da nekter jeg å springe rundt å føle meg som keiko. Nå har jeg et godt utgangspunkt. Jeg har ikke lagt på meg noe egentlig, men merker jeg er svakere ( jeg var så sinnsykt sterk før vet du), latere og orker mindre ting. Jeg er trøttere og har mindre energi. Hva faen liksom ,er det Januar Falchen?? Jeg nekter.

Så, nå vil jeg komme med et løfte til dere kjære lesere og fans. Jeg, Anja Marie Falch, lover å dra på trening imorgen. Dersom jeg ikke gjør det, så får venninna mi Line Therese Byberg lov å skrive et gjesteinnlegg, der jeg gir henne retten å bruke alle bilder hun har av meg i den fryktede «ø-mappa» ( navnet sier seg selv). Dette er basicly sosialt selvmord dersom dette skjer, så jeg MÅ på trening imorgen.

Et lite bevis på at ø-mappa sitt innhold er grusomt.

11844064_10153417737856049_1595471900_n

Som dere ser så går dette ut over dere også dersom jeg ikke stikker på trening. Once it has been seen, it can not be unseen. Dere er herved advart, så kom med oppmuntrende ord da, folkens.

Fotobevis kommer på bloggen iløpet av morgendagen, og dersom det IKKE gjør det, så ligger jeg tynt ann.

Game on Falcon.