Buenos dias , senors and senoritas.

Her på vestlandet kan man trygt si sommeren lar vente på seg. Det har vært et møkkavær uten like. Kom mai du skjønne milde my ass. Det var faktisk nedbørsrekord her i mai. Er det rart vi er deprimerte her til lands? En kunde fortalte meg idag at noen barn hadde fått bilder av de forskjellige årstidene, og de klarte ikke å plassere bildet med sol og barn i shorts noen plass. Hva slags årstid er det? Haha, det synes jeg var festelig.

Derfor flykter jeg til Spania. Min far og stemor har kjøpt seg hus i Guardamar Del Segura i Spania. Det er en middels stor by som ligger 20 minutter fra Alicante. GU JEG GLEDER MEG! Beste av alt er at jeg skal reise ned med en helt fantastisk gjeng.

Vi er alle ganske glad i å gå ut, og finner på mye morsomt sammen. La oss si det slik: Selv om det er sol der nede, så blir det en fuktig ferie.

Kjønnsfordelingen er litt ujevn. 5 gutter og 2 jenter. Ikke at det gjør oss jenter noe, for det er noen lekkerbiskener av mannfolk vi har med. Vi kødder stadig med at vi ser for oss dette blir Paradise hotel tilstander, bare minus drama og mer frihet. Samtidig som jeg vet at denne gjengen her kan også minne litt om charterfeber folk altså, haha. Meg selv inkludert. Så la meg presentere årets deltakere til PH/Charterfeber Spain edition:

Skjermbilde 2015-06-04 kl. 15.45.21

Stian 

Alder: 27 år 

Sted: Sandnes 

Sivilstatus: Singel

Stian er en ungkar i sin beste alder. Han er en flittig og flink student for tiden, og fikk kjempegode karakterer på eksamen.

Når han drikker derimot så snur han om til et apekatt av en menneske som driver masse helvette og ikke sitter i ro. Du kan stole på at det alltid skjer noe om du har han her rundt deg når han har fått i seg alkohol. Meget kjekk å ha med på festivaler og ferier. Filmer alltid masse på fest og sånn, noe som kan være postitivt og negativt. Ellers så er han verdens kjekkeste gutt, og stiller alltid opp for venner med et smil. Om han liker de godt nok.

Liker: Dykking, Rødvin,Popcorn, Jegermeister, jenter med caps, hvite bukser eller badedrakt. Misliker: Folk han ikke kjenner.

1404615_10153474848180227_840670609_o

Jarle aka Jalla 

Alder: 26 år

Sted: Sandnes 

Sivilstatus: Singel 

Nok en ungkar i sin beste alder. Jarle er glad i mye men alkohol trumfer nok det meste. Mens vi andre holder oss til en 1 eller 2 dagers i helgene så kan Jalla lett holde det gående hele uka. Han jobber heldigvis offshore så det er ikke slik at han går på NAV og bare har fri. Gladgutt over alle gladgutter. Som regel alltid smilende og glad , sikkert for han er full hele tiden. Skal forresten nevnes han jobber veldig hardt også altså, og reiser mye rundt med fagforeningen til jobben og kjemper for de ansattes rettigheter. Han er vår lille politiker.

Liker: Dykking, alt som har med alkohol, shuffleboard, fagforeningen , jenter som har det lille ekstra Misliker: Drama , når ansatte ikke får rettighetene sine, stress

1175232_10151781009835660_2070674219_n

Kjetil aka Knerten 

Alder: 22 år 

Sted: Ålgård 

Silvilstatus: Singel 

Kjetil er minstemann i gjengen. Vi adopterte han noen år tilbake for han var så sinnsykt søt. Han var på den tiden medlem av fitnessbanden. Gutter som likte å trene og posere i minst mulig klær. Slik som bildet her oppe. Kjetil er veldig kjekk da, og det er godt å ha med seg litt ungt blod. Selv om vi føler oss gamle når vi snakker om musikken vi hørte på, og han aldri har hørt om det engang. Gladgutt som er like glad i alkohol som resten. Alltid med på et eller annet galskap med de andre gutta.

Liker: Hårskum, korte shorts, sushi, jakt Misliker: Når han har en bad hair day , når han er tom for hårskum,

11419840_10153266056326049_286359431_n

Stian 

Alder: 25 år 

Sted Sandnes 

Sivilstand: Singel 

Stian er noe for seg selv. Han er den eneste jeg kjenner som drikker like hardt som han trener. Altså, vi andre går ut. Stian går UT. Han er typen som kunne våknet opp og gått ut i stua si og sett en sau der, for han har tatt den med fra byen. Alt som ikke er støpt eller bundet fast kommer han her karen til å plukke med seg. Han har også titt og stadig våknet opp i badekar, dusjer, golv og lignende, for han har ikke for vane å reise hjem til seg selv etter nach. Han står for mye god underholdning, og er en kjempekjekk kar.

Liker: Trening, nachspiel, være full, ta med ting fra byen Misliker: Alt av mat utenom kanskje 3 ting som han spiser

Skjermbilde 2015-06-04 kl. 15.51.35

Chris Andre  

Alder: 25 år 

Sted : Sandnes 

Sivilstatus: Singel 

Chris er en ølhund uten like. Og han drikker ikke hva som helst. Ikke bare hver fredag, men omtrent hver dag får jeg snaps med en ny type øl. Begynner litt å lure på om han kanskje jobber for et bryggeri eller noe? Chris takker aldri nei til en fest, og han er den som sørger for at alle blir med. Om han så må ringe 100 ganger og bruke omvendt psykologi. Det jeg synes er det kuleste med Chris er at når han er for full til å gå normalt, så danser han. Haha, no joke. Jeg har vært vitne til det og det er helt fantastisk å se på. Alltid positivt, up for alt attitude og kjempegrei. Han er også musikkentusiast og har laget tidenes spilleliste til oss på spotify. + poeng for den.

Liker : Øl, god musikk, ekstremsportveko, lese om plasser han skal til Misliker: Kommer faktisk ikke på noe Chris misliker

Skjermbilde 2015-06-04 kl. 15.50.27

Sina 

Alder: 26 år 

Sted: Klepp egentlig men hun har emigrert til Stavanger 

Sivilstatus: Singel 

Turens andre jente, altså utenom meg. Takk gud for det. Kommer nok til å trenge et hukjønn rundt meg også. Sina er ei gladjente som man sjeldent ser sur. Se på bildet liksom, ser du for deg henne uten det smilet? Sina er en jente som alltid blir med på alt. Hun stiller lett. Vi har ikke kjent hverandre fryktelig lenge, men vi fikk tonen med en gang jeg traff henne. Så når jeg spurte om hun ville være med til Spania fikk jeg et soleklart JA. Hvis du føler du har sett dette ansiktet før, så jobber Sina både på Scandic i resepsjonen og på flyplassen i innsjekk. Jeg er sikker på at dette er for hun vil treffe rike sexy forretningsmenn som er ute å reiser. Hun overtenker og analyserer ting like mye som meg derfor kan vi lett snakke om en ting som ikke betyr så mye (gutteproblemer) i 3 timer.

Liker: Gutter, reise, feste,  Misliker : tannlegen, kø ,

Det var crewet, og for en gjeng altså. Eller hva? Skulle jo tro jeg hadde hatt casting på denne ferien men så kjekke venner har jeg altså.

Og dette er mansionen vi skal bo i.

14718_10153143327746049_6398335464857040578_n 10953716_10206283274110949_4391142148961423102_n

 

Falcharedet 

Vi reiser nå på lørdag, og jeg har sjeldent hatt så reisefeber så nå. Vekk fra dette kalde, miserable drittværet. Ned til corona, sol og tanning på stranda. Lange varme netter , mye god mat, og masse festing. DET BLIR SÅ BRA.

Håper å kunne oppdatere litt der nede, men jeg lover ingenting. Når jeg er på ferie vil jeg gjøre minst mulig for å være ærlig. Så det får heller bli en god update når jeg kommer hjem.

Det kommer GARANTERT til å bli masse morsomme historien når jeg reiser med denne gjengen her. Noe må nok sensureres også mistenker jeg.

Nå må jeg øve meg på «Ona cerveza , por favor». En øl til, takk.

Adios.

xoxo Spania – Falcon