Så var vi her igjen. Mandag. Dagen alle elsker å hate. Den søte følelsen av fredag og helg  ligger sterkt i minnet, men alikevell så er det så langt vekke. Det finnes en ting jeg kanskje hater mer enn mandag, og det er folk som elsker mandag. Ingen gjør det, egentlig. Det blir som å si at «Joda, jeg synes innegrodde negler er kjekt, jeg». Jeg synes forresten også at tirsdag bør få litt mer pes også, for det er også en ganske jævlig dag.

Idag er mandag bedre enn forrige mandag. Da hadde jeg vært ute, og var fortsatt fyllesyk på mandag. Siden jeg hadde edruhelg føles det litt bedre ut altså, men. Det hjelper jo ikke at da jeg kom ut idag pøste det ned som om det var på vei til å bli ny flom i verden og Noah satt parat med verktøyet og treverk for å bygge en jævla ark.

Uansett, her er 10 grunner til at mandag er liktorna av uka, bordetbenet som vi alle dunker tåna i, den utgåtte melka i kjøleskapet, dommedag, and the list goes on.

10: Du lærer deg å hate den jævla alarmen din all over again. Du hadde faktisk glemt av litt hvor jævlig den var. 

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.01.29

 

9: Å komme deg utav senga er bokstavligtalt det vanskeligste du har gjort, NOENSINNE. Jeg har begynt å gråte ved flere anledninger. 

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.04.28

 

8: Ingen smiler på en mandag.

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.06.13

For real. En undersøkelse som ble gjort i England viste at det første smilet på en arbeidsplass ikke skjedde før 11:16. Sånn ca 4 timer etter jobbstart. 

7: Mandag betyr tilbake til real life og deadlines. Real life = Ikke senga di, som betyr = Ansvar og du må ha bukser på.

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.10.50

Sånn føles det ut , faktisk.

6: Og den varer bare så jævlig lenge. Hvert sekund føles lenger ut. 

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.26.38

5: Du må gjøre alt som du utsatte på fredag. Nå angrer du som faen på at du ikke var litt mer effektivt på fredag, og tenkte lenger enn til den øla du hadde rett etter jobb. 

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.12.29

4: Neste helg er 5 lange lange lange dager unna. 

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.14.13

 

3: Så du ender opp med å drikke ufattelig store mengder kaffe. Er ikke 10 kopper innafor? 

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.17.09

 

2: Til og med de enkleste oppgavene blir vanskelige på en mandag. Som å sende en mail. Så istedefor later de fleste som de jobber.

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.20.08

Faktisk viser undersøkelser at de fleste jobber kun i gjennomsnitt 3,5 time på en mandag. Jeg har alltid sagt at dersom jeg blir politiker skal jeg innføre halv dag. Ingen jobber produktivt på en mandag. Hvorfor kan ikke bare alle innse det??? 

1: Og til sist : Du må høre på alle andre klage over hvor mye de hater mandag. Det er bare en stor ond sirkel. Jeg har nok med min egen smerte liksom. Hold kjeft. Jaja, nå klager jeg til dere. Suck it up. 

Skjermbilde 2015-05-11 kl. 12.29.08

 

Det er litt deilig å klage over mandag også for det får oss liksom gjennom den. Mennesker som ikke hater mandager å springer rundt som solens jævla stråler vil alltid komme med en kommentar som » Du kan ikke like jobben din om du hater mandag». Seriøst, stapp hodet i dass. Vi bruker opp endorfinene våre i helgene der vi koser oss som faen. Det sier seg selv vi kommer til å være deprimert på mandag. Det er vitenskapelig bevist , faktisk.

Denne uka er heldigvis annerledes. Vi har fridag på torsdag, noe som er latterlig deilig. Så er det 17. mai på søndag og jeg gleder meg ihjel. Vi er en hel gjeng som skal ha tidenes champagne frokost kl 09:00 før vi reiser inn til Vågen og pilser resten av dagen. Jeg har ikke feira nasjonaldagen her hjemme på 4 år så jeg gleder meg faktisk som en liten unge.

Så la oss se lyst på ting, 4 dager å komme oss gjennom så kan vi igjen ta helg og nyte livet i 2 dager.

God mandag.

x0x0 Falcon