Hei gamle fans og nye fans.

Noen av dere leste min tidligere blogg «Ettsjuarliv», mens noen av dere har ikke peiling på hvem jeg er eller hva jeg har skrevet før. Ikke for å skryte, men jeg var på topplista. I sånn 2 dager.

Jeg heter hvertfall Anja Marie Falch, er 24 år, og bor i Norges navel Sandnes. Ja, byen er blitt såpass stor at vi trenger ikke kalle den Stavanger lenger.

11101480_10153160791511049_826305491_n

Min tidligere blogg kan man trygt si var en «på kanten» blogg. Jeg skrev om hva enn jeg følte for, og satt ting veldig på spissen, flere ganger. Dette kunne provosere folk, noe jeg mener burde være obligatorisk for en blogger. Ikke nødvendigvis provosere for å få oppmerksomhet rundt bloggen sin slik vi vet mange av de «rosa dumme bloggerne» gjør. Jeg snakker om å provosere for å skape debatt. Provosere for å få mennesker til å tenke og føle noe, om hva som helst . Provosere mennesker til å ikke være en del av det alt for vanlige «mainstream» samfunnet vi ser idag. Der de fleste føler, mener og tenker det de fleste føler, mener og tenker.

Vi må kunne stå for noe folkens. Og om vi ikke er enige om alt, så kan vi hvertfall være enige om å være uenige. Ikke sant?

Denne bloggen vil inneholde en god dose av dette. For jeg har mye meninger, om ganske mange forskjellige ting. Og jeg vil snakke om disse tingene, og bruke et viktig virkemiddel. Humor.

Noen av tingene jeg mener noe om er ikke akkurat på agendaen til regjeringen vår. Altså, det kan godt være jeg skriver et innlegg som handler om hvor mye jeg hater mennesker som smatter, og tygger høyt. Og at jeg mener de bør straffes, på et eller annet vis.

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 17.56.26

Det kan være jeg må få utløp for hvor mye jeg kan irritere meg over været. Det er faktisk ganske ofte. Og jeg prater nok mer om været enn en pensjonert meterolog. Det kan også være at jeg skriver om hvordan jeg tror 9/11 var en inside jobb, eller hvor forbanna jeg ble da det ble innført rushtid avgift i Rogaland. Poenget mitt her er – det vil handle om mine meninger, uviktige og viktige, morsomme og tankevekkende, satt på spissen og provoserende. Og alt med en GOD dose sarkasme.

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 18.00.35

Hva gjør jeg utenom å skrive denne bloggen da?

Jeg jobber som tekstforfatter. Jeg får betalt for å skrive. Noe jeg er utrolig glad for. Forskjellen er at når jeg skriver på jobben så kan jeg ikke skrive det jeg vil, det er innenfor et visst tema, og en ramme, ikke sant.

Her, på Life of Falcon, ja her kan jeg skrive hva faen jeg vil. Og det – det er befriende.

Skjermbilde 2015-04-21 kl. 18.28.01

Så hva kan man forvente? Nei, si det. Jeg vet ikke helt selv jeg. På den tidligere bloggen min dreit jeg meg selv ut ganske mye. Det vil være litt av det altså, bare ikke i like stor grad. Jeg har en voksen jobb nå, og kunder. Så det vil ikke være passende å se meg i tequilafylla oppå en bar. Jo, ok. Det kommer kanskje.

11173590_10153160816066049_1179465631_n

Ps. Dette er tequilafjeset mitt.

Nei, det vil ikke komme noen «dagens outfit» bilder. I såfall er det fordi jeg har klart å hive på meg Uggs sammen med leopard joggeboksa mi som er så segen i rumpa at den går til knærne.

Det kan derimot være jeg poster matbilder. Jeg elsker å lage mat, og jeg danderer som en gud. Så det kan dere forvente.

19612_10153158204001049_6652555803080691510_n

Treningsbilder kan forekomme. Mest fordi jeg har gått fra å være en lazy fuck med biologisk alder på 40 år,  til å trenge rimeligt ofte. Men, jeg spammer Snap og Insta nok med dette så slapp av, det blir ingen fitnessblogg.

Men bare for ordens skyld – her er en selfie av meg når jeg trener. Eller på dassen før jeg skal trene. Obligatorisk på Snap hver gang man trener. Og slenger også med et bilde av meg på toppen av et fjell kalt Dalsnsuten. Her går jeg ca 10 ganger i måneden. No joke. Burde få meg jobb i turistforeningen, jeg er jo der mer enn dem.

treningsbilde

Bottom line – jeg synes jeg er jævla morsom altså, og god til å skrive (og skryte av meg selv).

12345

 

Gjør nok det mer enn jeg vil innrømme.

Så, tune in every now and then å les litt om hva som foregår i livet mitt. Til å bo i en av verdens mest kjedelige byer, klarer jeg alltid å havne ut på et eller annet eventyr. Blir kanskje ikke helt som «Life of Pi» , jeg har ikke våknet opp med en tiger på en båt, men jeg har våknet opp med noe like skummelt . Jeg er derimot flink å fortelle historier, kanskje like flink som han der inderen i i «Life of Pi».

Og om du lurer på hvorfor bloggnavnet «Life of Falcon».

Falch som er mitt etternavn betyr det samme som = Falk som er en fugl for de som ikke visste det som heter = Falcon på engelsk.

Jeg bodde i Australia i 2 år, og da traff jeg en person som kom til å bli en av mine beste venner etterhvert. Han heter egentlig James men gikk kun under navnene «Crabby», «Mudcrab» «Mud» and the list goes on. Lang historie. Han spurte meg hvertfall hva som var kallenavnet mitt i Australia, for alle har et kallenavn der. Og jeg sa da at det hadde jeg ikke. Så, han spurte et par spørsmål, fant ut av etternavnet mitt og sa « Omg, then you have to be Falcon». Skal ærlig innrømme at jeg syntes det hørtes dritfett ut. Det er en superhelt som heter det også, faktisk. Å bli spent i hodet under en rugbymatch heter også Falcon, men vi holder oss til superhelt.

superhelt

Så, da vet du det.

xoxo, Falcon